Jura
engels duits nederlands

 

 

Verhaalsinformatie en Adresonderzoek

 

Voordat een dossier in behandeling wordt genomen vindt er altijd een creditscore plaats.

Jura Incasso heeft met een groot deel van de debiteuren in Nederland die ter incasso gaan reeds incasso- of betalingservaringen. Op basis van deze kennis kunnen wij vaak in een vroegtijdig stadium inschatten wat het juiste minnelijke traject is om het dossier met succes te incasseren.

Daarnaast is de kans groot dat wij bij ons onderzoek naar eerdere incasso ervaringen steun-vorderingen aantreffen. Dit is noodzakelijk voor het aanvragen van een faillissement. Op basis van de score vindt er een gedifferentieerde incasso aanpak plaats.

In de praktijk betekent dit dat wanneer er sprake is van een “negatief advies” (weinig tot geen verhaalbaarheid) er een kort minnelijk traject zal worden ingezet. Hierdoor liggen de incasso resultaten relatief hoog. Indien er sprake is van een “positief advies” wordt een uitgebreider minnelijk traject ingezet omdat dan de kans op succesvol minnelijk incasseren groter is.

De adresonderzoek service van Jura Incasso is dé kans om verhuisde debiteuren snel en efficiënt op te sporen.
Er zijn 3 mogelijkheden:

  • geautomatiseerde standaard adrestoets
  • uitgebreid adresonderzoek, inclusief onderzoek in onze eigen database en online-onderzoek in databases van verhaalsinformatie- van adresleveranciers / partners
  • adresonderzoek ter plekke door onze buitendienst

Quick Links
Contact Us
Jura Incasso CV
Postbus 8075
6060 AB Posterholt, Netherlands
Email: sales@juraincasso.com